Deprecated: Cannot use "parent" when current class scope has no parent in /home/clients/b8eb5f724698e455380ef293d17b7e86/web/sib/administrator/components/com_fields/helpers/fields.php on line 608

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/clients/b8eb5f724698e455380ef293d17b7e86/web/sib/libraries/idna_convert/idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/clients/b8eb5f724698e455380ef293d17b7e86/web/sib/libraries/idna_convert/idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/clients/b8eb5f724698e455380ef293d17b7e86/web/sib/libraries/idna_convert/idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/clients/b8eb5f724698e455380ef293d17b7e86/web/sib/libraries/idna_convert/idna_convert.class.php on line 957

NL

SIB werd uitgenodigd om het project voor te stellen op het trefpunt voor digitale inclusie « Brussels Smart City : Iedereen digitaal ! »: op zaterdag 1 december van 12u tot 17u in de Sint-Gorikshallen.

Dit evenement brengt tal van organisaties samen die zich elke dag inzetten om de digitalisering voor iedereen toegankelijk te maken.

Http://event.smartcity.brussels/inclusion. Kom kennis maken met deze nieuwe instrumenten !

Het is belangrijk dat alle informatie op het platform in verschillende talen beschikbaar is.

De inhoud van de website is momenteel enkel beschikbaar in het Frans. De fiches met "activiteiten" moeten nog vertaald worden.

Voor deze vertalingen stellen we een team samen van vertalers naar het Nederlands.

⇒ Indien u vertalers kent of zelf actief wil zijn als vertaler, neem dan zo snel mogelijk contact op per e-mail met  : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn op zoek naar coördinatoren voor de redactie van « Wist je dat…? »1 ( WJD).

Er zijn twee mogelijkheden om lid te worden :

OPGELET : De datum werd gewijzigd !

De volgende vergadering van de Stuurgroep vindt plaats op donderdag 13 december 2018 in het Protestants Sociaal Centrum, Cansstraat 12, 1050 Elsene van 10u tot 12u.

We willen de organisaties bedanken die hun lokalen ter beschikking stellen!

Gelieve jullie aanwezigheid op deze vergadering van de Stuurgroep te bevestigen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0483/32.11.64

De Brusselse verenigingen die het gebruik van SurvivinginBrussels.be aanvaarden of aanvragen als communicatiekanaal voor hun precair publiek, worden aanzien als “leden van de Surviving gemeenschap”.

De verenigingen die tijd en geld in het project Surviving in Brussel stoppen, worden als “project Operator” omschreven. Het werk van de Operatoren wordt gecoördineerd door een Project Verantwoordelijke.

Tot hiertoe worden deze leden als een De Facto Vereniging aanzien die werkt als Piloot Comité van het project Surviving.

Op uitnodiging van de Project Verantwoordelijke zal het bestuurscomité minstens 1keer per trimester samenkomen, en indien nodig meer dan dat.

Deze vergaderingen zijn belangrijk :

  • Voor de leden om vragen te stellen, suggesties te geven en prioriteiten te stellen
  • Voor de Operatoren om hun verwezenlijkingen voor te stellen, de te bereiken objectieven te bespreken alsook de ontwikkelingsvooruitzichten.

De beslissingswijze wordt bij voorkeur genomen door toestemming, wat er niet op neer komt dat iedereen er mee akkoord moet gaan maar dat een meerderheid het project zal steunen. Indien er geen overeenkomst is zullen het de leden zijn die uiteindelijk de beslissing zullen nemen.

De Project Verantwoordelijk maakt het rapport op en zendt het naar de leden en de operatoren.

De huidige operatoren Doucheflux en La Strada kregen zopas een subsidie van de staatssecretaris bevoegd voor de informatica en de numerieke transmissie binnen het Brussels Gewest.

Dit bevestigt en geeft meer bevoegdheid voor de regionale doelstelling van het project Surviving.

Hiervoor zal de Project Verantwoordelijke de leden van de Surviving gemeenschap vertegenwoordigen bij de verschillende Brusselse instanties.

Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Brussel, 23 juli 2018

OPGELET : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.